May

Altınordu Ortaokulunda düzenlenen Kan Bağışı  Kampanyasına katıldık.

Öğrencilerimiz kan bağışının önemi ve Türk Kızılayı hakkında bilgi edindiler.

May

Manep projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda Psk. Selin  Ersöz’ün katılımıyla öğrencilerimize TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞIile ilgili konferans verilmiştir. Sağladığı katkıdan dolayı Psk. Selin Ersöz’e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimiz, Öğretmenleri nezaretinde DIŞ ÇEKİM çalışması için Sart Antik Kenti ve Kurşunlu Vadisini ziyaret etti.

Nis

MANEP projesi kapsamında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı olarak Psikolog Dilara AYTAR tarafından Anaokulu velilerimize anne baba eğitimi verilmiştir.

Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize,  velilerimize ve psikolog Dilara AYTAR'a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programı Gazi İlkokulunda gerçekleştirildi.Bayram dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Okulumuz Anaokulu öğrencisi Sevgi Eşim resim dalında ikinci oldu. Ödülünü Milli Eğitim müdürü Mahmut Yenen'den aldı.Kompozisyon dalında ise 11/A Çocuk Gelişimi öğrencisi Rümeysa Tetik ise ikinciliğe layık görüldü.Ödülünü Belediye Başkanı Mazlum Nurlu verdi.Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

İzmir Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde birincisi gerçekleştirilen MEB Gastronomi ve Yemek Yarışmasına karılan Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf öğrencilerimize katılım belgelerini verdik.

Yarışmaya katılan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize ve hazırlık aşamasında destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Moda tasarım teknolojisi alanı mezun öğrencilerimizden FY Bridal House Moda Evi sahibi Fatma Yıldırım okulumuza ziyarette bulundu.

Okulumuzdan mezun olduktan sonra moda evini açıncaya kadar ki süreci ve tecrübelerini alan öğrencilerimize paylaştı. Öğrencilerimize Gelinlik - Abiye teknik dikim çalışmaları hakkında uygulamalı ve teorik bilgilendirmelerde bulundu.Alanımıza verdiği destek ve bilgilendirmelerden dolayı mezun öğrencimiz Fatma Yıldırım hanım’a çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Hasan KESER’in “CANIM 18” adlı resim sergisinin açılışına Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı ile Fotoğrafcılık ve Kızılay Kulübü öğrencileri katılarak bu usta ressamın birbirinden güzel olan resimlerini inceleme fırsatı buldular. Ressam Hasan KESER’e  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Nis

CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretmenleri Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER (Bölüm Başkanı), Öğrt. Görevlisi Esra PARMAKSIZ, Öğrt Görevlisi Nihan BOZDEMIR, Öğrt. Görevlisi Uğur HASSAMANCIOĞLU okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanını ziyaret ederek Öğrencilerimize tanıtım yaptılar.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Ayın öğrencisi seçilen 11. Sınıf Elsanatları Alanı öğrencisi Ümmiye Bilgin'i tebrik ederiz.

Nis

“Dijital Vatandaşlık Eğitimi” programı dâhilinde öğrencilere dijital vatandaşlık kavramını anlatmak, öğrencileri yeni teknolojiler ile tanıştırmak amacıyla okulumuz öğrencilerine Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından 3 D Yazıcılar ve Dijital Tasarım Egitimi verilmiştir.

Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Oğuz BOZYİĞİT ve Oğuzcan ÖZÜİLERİGİDEN ‘e verdikleri eğitimden ötürü okulumuz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Aşağıda isimleri yazılı öğrencilerimiz dijital vatandaşlık eğitimine katılmışlardır:

10-A Bilişim Sınıfından,

1214 Ece Özşan

961 Rabia Efe

1222 Hanife Aksoy

1237 Ecrin Sakar

1232 Büşra Karagöz

10 /A Grafik Sınıfından,

218 Kardelen Taşkaya

1241 Sena Serim

1238 İklim Kaygısız

781 Fadime Yağmur Er

11/A Bilişim Sınıfından,

1089 Hacer ÖZKAN

1107 Ayşe Serçe

1184 Feride Akdeniz

11/A Grafik Sınıfından,

1147 İrem Biçer

1148 Ezel Irmak Yakut

1198 Ceylin Saraç

“Dijital Vatandaşlık Eğitimi” programına destek veren, öğrencilerin katılımını sağlayan Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Ahmet Sabri OKŞAR’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Nis

Değerlerimiz ve biz  sosyal sorumluluk projesi adı altında yiyecek içecek hizmetleri 11. Sınıflarımızın hazırlamış olduğu kandil simitlerimizi esnaf ve vatandaşlarımıza dağıttık . SALİHLİ Hafsa sultan MTAL hayırlı kandiller diler .

Nis

Okulumuzda Ramazan Etkinlikleri Kapsamında  Bilişim Teknolojileri Alanı 11. Sınıf öğrencileri tarafından Karagöz Hacivat gösterisi yapıldı. Büyük ilgi gören gösterinin hazırlanmasında ve sunulmasına emeği geçen öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Şengül Açıkgöz'e teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin  Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayı etkinliğinde ogrecilerimiz "Duvar Yazısı (Grafiti) "çalışmaları yaptı. Grafik bölümü öğrencilerimize teşekkür ederiz.