Mrt

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, saygıdeğer Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.”

Mrt

Okulumuz sivil savunma klübü tarafından deprem ve yangın tatbikatı yapılmıştır

Mrt

Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojisi 11ve 12. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Organize Sanayi Bölgesindeki Tayra Tekstil Atölyesine Teknik gezi yaparak üretim bandını yerinde görmüşlerdir. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümüne yapılan ziyarette alan öğretmenleri Gülşen Şefika Ekmekci, Filiz Tepeci, Fatma Pehlivan eğitim atölyelerini  gezdirerek  bilgi vermiştir. Okulda bulunan moda illüstrasyonu sergisi de gezilmiştir. Öğrenciler için oldukça verimli bir gezi olmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğretmenleri rehberliğinde, 11/A sınıfı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Gazi İlkokulu ve Beş Eylül İlkokulu anasınıfı öğrencilerine kuklalarla öykü anlatma, yüz boyama, müzikli dramatizasyon etkinliklerini uyguladılar.

Sosyal Sorumluluk Projemiz, bölüm ve anasınıfı öğrencilerinin katılımıyla eğlenceli ve öğretici bir şekilde gerçekleştirilmistir.

Mrt

*Okulumuz E-twinning ve Projeler kulübü öğretmen ve öğrencileri ticaret odası konferans salonunda düzenlenen  ‘Dünya Kadınla Güzelleşecek’ isimli panele katıldılar.*

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Nisrem Uçar Muay Thai dalında il birincisi olmuştur.7-12 Mayıs tarihlerinde Gümüşhane de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve beden eğitimi öğretmeni Akın Uysal ı kutluyorum.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Elanur Çiftçi Para karete Türkiye şampiyonasında birinci olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.Elanur çiftçi özel gereksinimli birey kadin zihinseller de Türkiye Sampiyonu oldu. Çiftçi yakaladigi bu başarı ile birlikte Avrupa şampiyonası biletini garantilerken şampiyonada hem ülkemizi hem  Manisa'yı  hem de Salihli'yi temsil etme fırsatı yakalayacak.

Okulumuz öğrencilerinden bilek güreşi B gençlerde Türkiye 5.olan Suna Nur Bayet ile bölge şampiyonası nda 3.olan Duygu Alp ve 2. olan Hiranur Dirgen okulumuz tarafından ödüllendirildi. Türkiye şampiyonasına katılacak olan Hiranur Dirgen'e başarılar diliyoruz.

Şbt

9. Sınıf Yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencileri Temel yiyecek üretimi ve servis atölyesi dersi içeriğinde bulunan  çorbalar ve servisi konusunu Okan Çorba Evinde      uygulamalı olarak yerinde öğrendiler. Emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Şbt

Aydın da yapılan Bilek güreşi A Genç grup müsabakalarında kızlarımız 2 bronz 1 gümüş madalya kazanmışlardır.23-24 Mart tarihlerinde Ordu da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına Hiranur Dirgen katılmaya hak kazanmıştır. Sporcularımızı ve beden eğitimi öğretmeni Akın Uysal ı kutluyorum. Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim.

Şbt

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 9. sınıf  öğrencilerimize Üniforma Giydirme Törenini yapıldı.Okul Müdür Akın AKÇELTİK  tören dolayısıyla yaptığı konuşmada, Önlük Giydirme ve Kuşak Bağlama Gelenekleri, Ahilik Geleneğinin Bir Yansımasıdır. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştireceğimiz bu törende bizler çok heyecanlanıyoruz. Okul kıyafeti okul kimliğidir, alanlarınızı simgeleyen üniformalarınız da alanınızın öğrencisi olmanın önemli bir parçasıdır. Çünkü üniforma gurur duymak demek, sorumluluk demek, meslek etiği bilinci demek. Öğrencilerimize şimdiden bu sorumluluğu yüklemiş oluyoruz. Üniforma okul işlerine odaklanmayı sağlar ve öğrenme ortamını daha ciddi bir hale dönüştürür. Böylece öğrencilerin akademik alandaki başarıları da artacağını düşünüyoruz Tüm öğrencilerimize bu anlamda başarılı bir eğitim hayatı dilerizTören sonunda Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı 9. sınıf öğrencilerimizden 1. dönem notlarına göre en başarılı olan öğrencimize Şef Bıçağı teslim edildi. Başarıyı sembolize edecek bu bıçak her yıl bölüm birincisinde kalacaktır.Programın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür  eder, genç aşçılarımızı tebrik eder, okul hayatında ve çalışma hayatında başarılar dileriz.

Akın AKÇELTİK

Şbt

Hafta sonu Konya'da düzenlenen Bilek güreşi B Genç Türkiye şampiyonasına okulumuz 9. sınıf öğrencisi Suna Nur Bayet, Ege Bölgesi Şampiyonu olarak katılmıştır.

Öğrencimiz Türkiye 5. olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Akın Uysal'ı  kutluyorum.

Başarılarının devamını dilerim.

Ock

1. Dönem Karne Dağıtım torenini gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Manisa da yapılan Bilek güreşi A Genç il birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri 6 altin 2 bronz madalya kazanmıştır. 3 öğrencimiz AYDIN da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. 1. Dönem Karne Dağıtım töreninde öğrencilerimize madalyalarını taktik. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz.