Ock

Manisa da yapılan Bilek Güreşi A Genç İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri 6 altin 2 bronz madalya kazanmıştır. 3 öğrencimiz AYDIN da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyorum.

Ock

Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programı Dr. Ogrt. Üyesi Gülşen Şefika BERBER, Öğr. Gr. Filiz TEPECİ, Öğrt. Gör. Fatma PEHLİVAN okulumuz Moda Tasarım Alanını ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf öğrencileri Aşçılık ve Servis Atölyesi dersi Hamur Ürünleri konusunda ilçemizde bulunan bir pizza işletmesini ziyaret etti.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından uygulama Anaokulu öğrencilerimize göz taraması yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Muğla da yapılan Bilek güreşi Türkiye şampiyonası yarı finallerinde okulumuz öğrencilerinden Fadile Durman 3. Sunanur Bayet 1. olmuştur.Birinci olan Sunanur Bayet Konya'da yapılacak  Türkiye şampiyonasına katılacaktır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi kutluyorum.

Ock

Okulumuz Uygulama Anaokulu Bahçesinde bulunan oyuncak gurubunu söküp yeni yerine taşıma işleminde bizlere yardımcı olan Salihli Belediye Başkanımız Sayın Zeki KAYDA'ya ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ayni yardımda bulunan Salihli Kızılayına ve Salihli Rotary Kulübüne teşekkür ederiz.

Ara

Akhisar'da yapılan Floor Curling il birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri il 3.sü olmuşlardır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

27 Aralık Atatürk koşusuna katılan öğrencilerimiz takım halinde ilçe 2. olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlarım.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 10-A sınıfı öğrencilerimiz sınıflarını büyük bir özveriyle temizleyerek örnek davranış sergilediler.

Gösterdikleri örnek davranış için kendilerini  tebrik ederiz.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 10-A sınıfını "ayın sınıfı" seçtik.

Ara

Okul öncesi öğrencilerimize yönelik Dilimizin Zenginlikleri Projesi tanıtımı yapıldı. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf Öğrencileri Hamurişleri dersinde ilçemizde faaliyet gösteren pizza işletmesine teknik gezi düzenledi.

Öğrencilerimizin Eğitimine katkı sağlayan işletmemize teşekkür ederiz.

Ara

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü olarak "10 Aralık Dünya İnsan Hakları" günü münasebetiyle kulüp öğretmen ve öğrencilerimizle beraber huzurevi ziyareti gerçekleştirdik.

Amacımız,huzurevinde kalan sakinlerimizin sosyalleşmesine katkıda bulunmak,kendilerini değerli hissetmelerine olanak sağlamak, özlem duygularını bir nevi de olsa yatıştırmak.

Ara

Sözlükte “doğum yeri ve zamanı” anlamına gelen mevlid kelimesi, İslâm kültüründe özellikle Hz. Peygamber'imizin doğumunu, bu vesileyle yapılan törenleri ve yazılan eserleri ifade etmek için kullanılır.İlçe vaizi Sümeyye Gürbüz tarafından okulumuz öğrencilerine "Mevlid-i Nebi" haftası etkinlikleri kapsamında seminer verildi.Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.