ÇOCUK VE KİTAP E-twinning Projesi Nisan Ayı 5 Yaş Çalışmaları

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu

B Şubesi 6 Yaş grubu (Önüm,Arkam,Sağım,Solum VATAN)  eTwinning Projemizin Ocak  ayı Çalışmaları;

Nis

Her çocuk, fiziksel, duygusal, sosyal ve entelektüel anlamda benzersiz bir kişiliğe sahiptir.

Çocuklara bir şey öğretirken her birinin ayrı bir öğrenme stili olduğuna dikkat etmek ve bu konuda duyarlı olmak çok önemlidir

Nis

Geleceğin kapılarını teknoloji ile arala' e-twinning projemizin ilk ortak ürünü olan Akrostiş çalışması.

ORİGAMİ İLE KAYIKLARLA İŞBİRLİĞİYLE BAYRAK ÇALIŞMAMIZ

Nis

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama anaokulu 6 yaş grubu olarak Önüm,Arkam,Sağım,Solum: VATAN eTwinning Projemizde Ocak ayı etkinlik çalışmalarımızla Doğa sevgisi ve Enerji tasarrufu etkinlik çalışmaları yapıldı.

Nis

Mart ayı  6 yaş grubu etkinlikleri Ayşegül Öz öğretmenimizin rehberliğinde ve öğrencilerimizle birlikte yapıldı.

Nis

ÇOCUK VE KİTAP E-twinning Projesi kapsamındaki 5 yaş grubu etkinliklerimiz.

Nis

Bu projede;Çocukların küçük yaşlarda kitap ile tanışmasını ,kitaba olan ilgi ve sevgilerinin artmasını hedeflemektedir.

Nis

E-twinning projemiz 'GELECEĞİN KAPILARINI TEKNOLOJİ İLE ARALA' çalışmalarına başladı.Okulumuz matematik öğretmeni Burcu Yalvaç rehberliğinde 9/A Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri Ümmühan D., Fatma A., Güzide E., Nisrem U. ,Merve Ç. Tüm hızla çalışmalarına devam ediyorlar.

Kas

Doğaya beste E-twinning projesi afiş çalışmaları

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. Yılı Salihli ilçe programı Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İlçede ve okulda hazırladığı törenlerle anıldı.

Kas

''Her nefis ölümü tadacaktır.'' Bugün 8 Kasım 2019 Cuma, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun!Mevlid; doğum zamanı, doğulan yer ve zaman anlamına gelir. Bu sebeple Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğduğu gece, Mevlid Gecesi olarak adlandırılır.

Kas

Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." Demokrasiyi taçlandıran cumhuriyetin ilanının 96. Yılını coşku ile kutladık.