Birimlerimiz

Ock

Salihli Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ nin bugünlere gelme aşamalarına birlikte göz atalım...

Ara

Okulumuzun Anadolu Meslek Lisesi - Meslek Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi bünyelerinde bulunan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının altında Mutfak ve Pastacılık Dalları bulunmaktadır.

Ara

Okulumuzun Meslek Lisesi bünyesinde bulunan Grafik ve Fotoğraf Alanının altında Grafik Dalı mevcuttur.

Ara

Okulumuzda Anadolu Meslek lisesi ve Meslek Lisesi programlarında Giyim Üretim Teknolojisi Alanı altında Hazır Giyim Model Makineciliği Dalı mevcuttur. 2 adet Giyim Üretim atölyemiz mevcuttur.

Ara

Okulumuzda El Sanatları Teknolojisi Alanı altında Sanayi Nakışı Dalı ve Dekoratif El Sanatları dalı mevcuttur.

Ara

Okulumuz bünyesinde Anadolu Meslek Lisesi - Meslek Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi çatısı altında bulunan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Erken Çocukluk Eğitimi ve Özel Eğitim Dalları mevcuttur.

Ara

Okulumuzda Anadolu Meslek Lisesi ve Teknik Lise bünyesinde Bilişim Teknolojileri Alanı bulunmaktadır. Alanın altında Veri Tabanı Programcılığı ve Web Programcılığı olmak üzere iki dalımız mevcuttur.