T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / SALİHLİ - Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HAFSA SULTAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANAOKULU

 

      Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Uyuglama Anaokulu;2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edilen 3-6 yaş (-2014-2013-2012 doğumlu) çocuklar için geliştirilen okul öncesi eğitim programını uygulamaktayız. Çocuklarımıza, alanlarında uzman, kadrolu öğretmenlerimizle; fen-doğa, ana dili, okuma yazmaya hazırlık, kavram ve mutfak çalışmalarıyla bilişsel yönlerini geliştirip zenginleştirebildikleri; oyuncak, kitap, gezi, tiyatro, sinema ve, sanat etkinlikleri, animasyon gösterileri gibi uygulamalarımızla da sosyal yönden gelişebilecekleri etkinliklerle, eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşatmaktayız.

     Bu düşüncelerden yola çıkan Hafsa sultan mesleki ve teknik Anadolu lisesi uygulama anaokulu olarak;çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü ve okul öncesi öğretmenleri  kontrolünde hazırlanan aylık ve günlük programlarda, tüm öğrencilere yönelik olarak; müzik etkinlikleri, oyun etkinlikleri, sanat etkinlikleri, fen ve doğa etkinlikleri, kavram çalışmaları yer almaktadır. Günümüz çocuklarını yetiştirirken öncelikli hedefimiz; iyi bir anadil için gerekli temeli vermektir. Çocukların eğitiminde ve gelişiminde en önemli unsur olarak kabul edilen, aile ile işbirliği ve tutarlılığın önemine olan deneyimlerimizle, "Aile Katılım etkinlikleri" ni yürütmekteyiz.

      Her çocuğun yaş dönemine özgü sosyal ve bilişsel gelişimlerine katkıda bulunacak tüm etkinliklerimizle çocuklarımızın kendini ifade etmesine, arkadaşlık kurup özgüven kazanmasına yardımcı olacak bu çalışmalarda okul-aile işbirliğine önem vermekteyiz.

 

      Ayrıca kültürel değerlerimize planlarımızda yer vererek çocukların toplumsal değerlerimizi öğrenmelerini amaçlamaktayız.

 

      Kurumumuz tam gün olmak üzere iki sınıf olarak,tam kapasite faaliyet göstermektedir.

 

Sınıflarımız:

 5 yaş gurubu öğretmeni AYŞEGÜL ÖZ

 

6 yaş grubu öğretmeni NAZİRE  KIRAN 

 1110987654312

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.11.2018 - Güncelleme: 02.01.2024 09:22 - Görüntülenme: 1764
  Beğen | 0  kişi beğendi