Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MİTHATPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO38 SALİHLİ/MANİSA
Vizyon
SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ olarak VİZYONUMUZ; Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğretime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ: ÖRGÜN EĞİTİM GECE : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
ÖRGÜN EĞTİM : 08:00-16:50 MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ: 17:20-21:50
Merkezi Isınma(Kalorifer)
Ulaşım
Okulumuz Kurudere caddesinin bir arka sokağında, Altınordu Ortaokulu ve eski öğretmenevinin yanındadır.
MİTHATPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO:38 SALİHLİ/MANİSA
İLÇE MERKEZİ